Kerékpáros szélkabátok, esődzsekik

Gesu MenÜsÁv Kép 000 Esőruhák

"Esődzseki" átlátszó vízálló dzseki

Teljes egészében vízálló és átlátszó ruhaelem, mely rendkívül kicsi­re összehajtható. Az esődzsekink akár nagy intenzítású kerékpározáshoz, versenyzéshez is alkalmas; a dereka hosszú, hogy védjen a menet közben felcsapódó hideg víztől, eleje pedig rövid szabású, hogy ne gyűrődhessen, ne fogjon nagy szelet a kerékpáron ülve. A lapockánál hálós szellőző elemmel varródik. Az esődzsekik szellőző nyílással varródnak a lapocka magasságában. Szilikonozott gumiszalaggal varródik derék­ban , hogy meggátolja a ruha elcsúszását viselőjén. Igen könnyű, ám mégis tartós anyagának köszönhetően – az L-es méret mindössze 120gr! Kézi mosása javasolt, centrifugázni tilos! Kicsiny összehúzható nyaku tartó szütyő jár minden dzsekihez.

Alapanyaga: 90% Polyamid,10% Polyuretan súlya50gr/m2
Alapanyaga: 100% Polyes súlya 120gr/m2

Ikonok 04 Uv Allo
Ikonok 06 Pehelykonnyu
Ikonok 07 Avoid Backpack
Ikonok 11 Szelallo
Ikonok 12 Vizallo

"Lightweigth szélkabát " átlátszó : részben vízálló dzseki, szellőző panelekkel

A széldzsekink az egyik legkönyebb vízhatlan alap­anyag­­ból készül, melyet technikai textilekkel foglalkozó cégek fejlesztettek-mindössze 34gr/m2 az alapanyag súlya. Ellentétben az esődzsekinkkel ennek a típusnak nem a háteleme, hanem oldal és kari elemei kaptak keskeny hálós szerkezetű betéteket, ezek gondoskodnak a ruházat kellő szellőzéséről, hogy viselője nem fülledhessen a ruha alá. Ezen elemek miatt kapta a ruha a szél nem pedig az esődzseki besorolást. Rendkívül kicsi mind méretét, mind súlyát tekintve – L-es méret alig 105 gr! A ruházat színesre nyomtatott meleg bolyhos felületű nyaki elemmel készül a nagyobb komfort érdekében! Mint minden felsőruházatunk, ez is szilikonozott gumiszalaggal varródik derék­ban , hogy meggátolja a ruha elcsúszását viselőjén. Kézi mosást igényel! Kicsiny összehúzható nyaku tartó szütyő jár minden dzsekihez.

Alapanyaga:
Polyamid ,Polyuretan súlya34gr/m2
Alapanyaga:
100% Polyes súlya 120gr/m2

Ikonok 04 Uv Allo
Ikonok 05 Szellozo
Ikonok 06 Pehelykonnyu
Ikonok 07 Avoid Backpack
Ikonok 11 Szelallo

"Zerowind " dizájnra nyomtatható könnyű szélkabát

A ‘Zerowind’ szélkabátunk az egyik legkönnyebb, legkisebbre összecsomagolható hosszú felsőruházatunk, amit teljes egészében az adott dizájnra nyomtatunk. Az alapanyag mindössze egy rétegből áll, szélálló tulajdonságát a sűrű szövésnek köszönheti, ám vízálló réteggel nem rendelkezik, csupán enyhe vízlepergető képességgel bír felülete. A kabát oldalelemei, valamint az ujjak alja egyaránt a legkönnyebb sztreccs anyagunkból készül, hogy kellően testhezálló lehessen a viselet. A nyak magas és puha szőrös belső felülettel varródik a nagyobb komfort érdekében. Egyaránt hasznos kiegészítő lehet verseny, vagy edzéskörülmények között is, de csapatok utcai ruházatának kiegészítőjeként is alkalmazható. Szilikonozott gumiszalaggal varródik derékban , hogy meggátolja a ruha elcsúszását viselőjén. Kicsiny összehúzható nyaku tartó szütyő jár minden dzsekihez.

Alapanyagai: 100% Polyester súlya 50gr/m2
87% Polyester 13%Lycra súlya 190gr/m2

Ikonok 04 Uv Allo
Ikonok 06 Pehelykonnyu
Ikonok 07 Avoid Backpack
Ikonok 11 Szelallo

"Nemo" - verseny esőviselet

A „Nemo” egy teljesen vízálló alapanyagú feszes testhezálló szabású ruhadarab kifejezetten a hideg esős versenyekre kifejlesztve. A „Nemo” ruha ellentétben a korábban ilyen célra használt esődzsekikkel nem csak a külső alacsony hőmérsékletű vizet tartja távol a testtől, hanem tulajdonképpen hőcsapdaként működik, segít a testhőmérséklet megtartásában akár hosszú órákon keresztül, mindeközben az aerodimanikai kívánalmaknak is maximálisan eleget tesz. A szabása úgy lett alakítva, hogy a lehető legjobban fedje és védje a jeges víztől derekat és nyakat, ennek megfelelően csak a mez elülső felén van a derék begumizva, hátul szinte az egész feneket fedi a hosszúra hagyott derékelem. A karok praktikus okokból könyéknél vannak megvágva.
A „Nemo” ruhánkat az osztrák BMC AMPLATZ országúti és a magyar WABERER’S-AREUS mountainbike UCI Continentális csapatok közreműködésével fejlesztettük!

Ikonok 02 Tartos
Ikonok 03 Anti Pilling
Ikonok 04 Uv Allo
Ikonok 08 Body Fit
Ikonok 09 Aerodynamic
Ikonok 11 Szelallo
Ikonok 14 Hideg Ido

Jelmagyarázat

Ikonok 01 Bielasztikus

bielasztikus
bielastic

Ikonok 02 Tartos

tartós, feszes
tough, stiff

Ikonok 03 Anti Pilling

bolyhosodásmentes
antipilling

Ikonok 04 Uv Allo

UV álló
UV resistant

Ikonok 05 Szellozo

szellőző
ventillation

Ikonok 06 Pehelykonnyu

pehelykönnyű
lightweight

Ikonok 07 Avoid Backpack

hátizsák viselése mellőzendő
avoid backpack

Ikonok 08 Body Fit

bodyfit

Ikonok 09 Aerodynamic

aerodinamikus
aerodynamic

Ikonok 10 Tobbretegu

többrétegű, lélegző membrános alapanyag
technical 3 layer-membrane fabric

Ikonok 11 Szelallo

szélálló
windproof

Ikonok 12 Vizallo

vízálló
waterproof

Ikonok 13 Anyag Belseje Bolyhos

anyag belseje bolyhos
fluffy in the inside

Ikonok 14 Meleg Ido

meleg időre
for high temperature

Ikonok 14 Hideg Ido

hideg időre
for low temperature

Close Menu