A RENDELÉS MENETE​

A RENDELÉS MENETE​

Első lépésként ki kell választani a kívánt ruhatípusokat, illetve az esetleges kiegészítőket (mint pl. kis cippzáros telefonzseb, fényvisszaverő elemek, stb.) . Az egyes anyagok, betétek és kiegészítők  kiválasztásához ajánlott konzultálni, e-mailben, telefonon információt kérni, vagy egy előre egyeztetett időpontban ellátogatni irodánkba. 
 
A minimális rendelési mennyiség – azonos designnal – 15 ruhaszett (azonos típusú rövid mez és rövid nadrág), vagy 30 ruhadarab (azonos típusú). Ezen felül további ruhatípusok, kiegészítők bármilyen darabszámban rendelhetőek, azaz nincsen minimum rendelési darabszám.
 
A ruhadarabok méretezése olasz gyártók ruhakollekciójához hasonló, tehát igen kis mérettől indul kis méretlépésekkel. A méreteket vagy ruhapróba – kiadott méretsorunk alapján, vagy irodánkban történő ruhapróba során lehet pontosan meghatározni. Amennyiben nem megoldható a méretsorral történő próba, akkor egy mérettáblázatot tudunk a megrendelő számára biztosítani – ez esetben a konfekcióméretekkel kell kalkulálni. Érdemes tudnivaló, hogy minden ruházat  perszonalizált, tehát indokolt esetekben módosítjuk a ruhák hosszát és vagy bőségét a minta/próbaruházatokhoz képest.
 
Amennyiben mind a ruhatípusok, mind azok mérete véglegesnek mondható, a következő lépés a dizájn jóváhagyása. A grafikával kapcsolatos tudnivalók:
  • a grafikákat vektoros pdf formában kérjük
  • a logók, feliratok és egyéb grafikai elemek külön is csatolandók vektoros pdf formátumban
  • a design a  gesubikewear.eu/kerekparos-ruhazat/ letölthető dokumentumok alatti menüpontban található letölthető szabásmintákra illesztendő.
  • a designnal kapcsolatos egyéb kérdésekkel forduljon hozzánk bizalommal e-mailben vagy telefonon.
  • amennyiben a tervezéssel minket bízna mez, úgy ezt jelezze e-mailben! Grafikai tervezés külön egyeztetést igényel, erre külön árajánlatot adunk, igényektől függően.

A gyártás megkezdéséhez a megállapított végösszeg 50%-ának befizetése szükséges, a fennmaradó összeg kifizetése a termékek átadásakor történik megegyezés szerinti formában.

A gyártási határidő a rendelés során kerül pontos meghatározásra, általában 8, maximum 12 hétre vállaljuk a kivitelezést, a párhuzamosan futó megrendelések mennyiségétől függően – maximum 60 garnitúra ruha esetén. A gyártásra szánt idő a méretek és dizájn végleges jóváhagyásától, illetve az előlegnek beérkezésétől számítandó.

Meghatározó vezérelvünk, hogy kifogástalan minőségű, első osztályú sportruházattal lássuk el megrendelőinket.

Close Menu