Rólunk

A cégünk azzal a céllal jött létre, hogy kielégítse a folyamatosan növekvő kerékpáros szubkultúra öltözködési igényeit és hogy ne kelljen külföldi cégekhez fordulni a megfelelő minőségű öltözék beszerzéséhez. Itt fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy magyar terméket szerettünk volna létrehozni, lehetőleg hazai alapanyagokból és teljes egészében itthon gyártva. Idővel mind több és többféle anyagot kezdtünk használni, beszállítóink sora mostanra több olasz és néhány észak európai céggel bővült.

A kerékpáros - legyen itt szó a hétköznapi felhasználóról, vagy éppen a profi sportolókról - megtalálja a számítását, mert rugalmasan kezeljük és használjuk fel a rendelkezésünkre álló anyagokat, szabásmintákat a különböző feltételeknek és igénybevételnek megfelelő ruházat kialakítására.
Ruháink a versenyzők által elvárt és megszokott minőséget képviselik. Célunk, hogy megfeleljünk a legmagasabb elvárásoknak is és nemzetközileg is versenyképes termékeket hozzunk létre.
A GESU Kiss Gergely és Köllő Zsuzsanna összefogásából, ötleteiből és kitartó munkájával született meg. A ruhák gyártásának egyik legfontosabb része a vizuális megjelenítés, a grafikai elgondolások valóságba való átültetése. Mindketten a Magyar Képzőművészeti Egyetem hallgatói voltunk, s az ott szerzett tapasztalatok nagyban hozzásegítenek bennünket mindennemű vizuális probléma megoldásához. A ruházatok megfelelő alapanyagainak és típusainak kiválasztásában Gergely ismereteire támaszkodunk, melyet a sportban eltöltött évek alatt szerzett. A ruhákat nemcsak aktív élsportolók, hanem mi magunk is teszteljük úgy a napi használatban, mint verseny körülmények között, folyamatosan tökéletesítve azokat. Keressük az újdonságokat, eljárunk szakkiállításokra, hogy mindig napra készek legyünk.