Rendelés menete

Regisztráció

A megrendelések pontos rögzítése egy egyedi webes kommunikációs felületen történik. Ennek célja, hogy a mindig egyedi megrendelések mind számodra, mint ügyfél, mint számunka, mint gyártó elérhetőek és átláthatóak legyenek. A megrendelés rögzítéséhez be kell regisztrálj a http://gesubikewear.eu/regisztracio címen.

Kiválasztás

Első lépésként ki kell választani a kívánt ruhatípusokat és meghatározni ezek alapanyagait, illetve az esetleges kiegészítőket (mint pl. kis cippzáros telefonzseb, fényvisszaverő elemek, lyukacsos szerkezetű szellőző panelek a ruhákon, stb.) . Az egyes anyagokról , betétekről és kiegészítőkről alapinformációk és felhasználási javaslat olvasható a honlap alapanyagok menüpontja alatt. Ezek kiválasztásához ajánlott egy előre egyeztetett időpontban ellátogatni irodánkba. A személyes konzultáció egyéb okokból is javasolt, ilyenkor tudunk segítséget nyújtani a megrendelőnek, hogy a kívánt felhasználási területhez leginkább megfelelő ruházat készülhessen el.

Ruhaméretezés

A ruhadarabok méretezése olasz gyártók ruhakollekciójához hasonló, tehát igen kis mérettől indul kis méretlépésekkel. A méreteket vagy irodánkban tartott ruhapróba alkalmával, vagy a kiadott méretsorunk alapján lehet pontosan meghatározni. Érdemes tudnivaló, hogy perszonalizáljuk viseleteinket, indokolt esetekben módosítjuk a ruhák hosszát és vagy bőségét a próbaruházatokhoz képest. Amennyiben nem megoldható a méretsorral történő próba, akkor egy mérettáblázatot tudunk a megrendelő számára biztosítani – ez esetben a konfekcióméretekkel kell kalkulálni.

Dizájn jóváhagyása

Amennyiben mind a ruhatípusok, mind azok mérete véglegesnek mondható, a következő lépés a dizájn jóváhagyása. A grafikával kapcsolatos tudnivalók a következő menüpontban olvashatók bővebben.

Előleg és végösszeg

A gyártás megkezdéséhez a megállapított végösszeg 50%-ának befizetése szükséges, a fennmaradó összeg kifizetése a termékek átadásakor történik megegyezés szerinti formában.

A termékek ára erősen darabszámfüggő, illetve nagyban függ az alapanyagoktól és választott kiegészítőktől is.

Gyártás

A gyártási határidő a rendelés során kerül pontos meghatározásra, általában 15 munkanapra vállaljuk 20 garnitúráig a kivitelezést. A tavaszi hónapokban ez kitolódhat akár 4 hétre is. A gyártásra szánt idő a méretek és dizájn végleges jóváhagyásától számítandó.